Au fost gasite 20 rezultate

Calendarul expozitiilor canine 2016 Expozitii canine 2016

Calendarul expozitiilor canine 2016

Urmareste calendarul pentru datele exacte ale expozitiilor canine C.A.C.I.B. SI C.A.C. 2016 oferit de Asociatia Chinologica Romania (http://www.ach.ro/)

Citeste mai mult
Ingrijirea cainelui pe timpul verii Ingrijirea cainelui

Ingrijirea cainelui pe timpul verii

Pentru caini, vara reprezinta cel mai dificil anotimp. Din cauza temperaturilor ridicate, acestia pot contacta numerosi paraziti sau pot suferi de deshidratare, afectiuni ce uneori pot cauza chiar decesul acestuia. De aceea, masurile de preventie sunt foarte importante.

Citeste mai mult
Maine, 22 mai, incepe Pet Expo, cel mai mare targ dedicat animalelor de companie Stiri

Maine, 22 mai, incepe Pet Expo, cel mai mare targ dedicat animalelor de companie

Pet Expo 2015, cel mai mare targ dedicat animalelor de companie, va avea loc in perioada 22-24 mai la Romexpo si te asteapta cu o multime de surprize

Citeste mai mult
Bucharest Pet Exhibition 2015 Stiri

Bucharest Pet Exhibition 2015

Toti iubitorii de animale, detinatorii de pet-shop-uri sau cabinete veterinare, cei care au un animal sau isi doresc unul, membrii organizatiilor pentru protectia animalelor sunt asteptati, intre 27 februarie-1 martie 2015, la prima editie Bucharest Pet Exhibition – Expozitie de animale de companie.

Citeste mai mult
Cupa Martisorului  Bucuresti 2015 - 2 Expozitii Canine Nationale C.A.C. Expozitii canine 2015

Cupa Martisorului Bucuresti 2015 - 2 Expozitii Canine Nationale C.A.C.

Cupa Martisorului va avea loc in zilele de 28 februarie 2015 si 1 martie 2015 in cadrul Bucharest Pet Exhhibition de la Romexpo. Concursul dedicat crescatorilor si proprietarilor va desemna castigatori ai tittlurilor: CEA MAI BUNA PERECHE, CEL MAI BUN GRUP DE CRESTERE, CEL MAI FRUMOS CIOBANESC ROMANESC al expozitiei,CEL MAI BUN BABY, PUPPY,VETERAN, JUNIOR din intreaga expozitie chinologica nationale CAC din acea zi.

Citeste mai mult