Vand puiuti Amstaff Blue XL - Timisoara

Vand puiuti Amstaff Blue XL - Timisoara

Contacteaza utilizatorul Alin Durneavanzare caine Data: 26-09-2018
Adaugat de: Alin Durnea Vezi toate anunturile lui Alin Durnea

Rasa: Amstaff , femela Judetul:Timis femela cu Pedigree

Descriere anunt

3 femele Amstaff XL de vanzare, detalii mai jos sau in privat

*In poze, catelusii aveau 40 zile*

*Pentru detalii/poze/filmări cu părinţii/puii vă rog să-mi trimiteţi un mesaj*

= Disponibilitate catei =

* Femela, culoare alba cu pete blue = 110€ ~> 500lei

* Femela, culoare alba cu pete blue (cu pata pe ochi) = 110€ ~> 500lei

* Femela, culoare deosebita, blue nuanta putin mai inchisa, cu foarte putin alb si tigrata cu maro/galben pe spate = 150€ ~> 580lei

*(VANDUT)Mascul, culoare alba cu pete de blue+maro = 250€

*(VANDUT)Mascul, culoare foarte frumoasa, blue nuanta inchisa si cu alb = 270€

*(VANDUT)Mascul, culoare foarte rara si extrem de frumoasa blue standard, nuanta deschisa, cu alb si tigrat cu galben/maro pe spate. Un exemplar deosebit, daca nu se vinde il voi pastra eu. = 300€

*Cateii sunt crescuti in cele mai bune conditii posibile (cusca izolata termic/ curte cu vegetatie/mancare de cea mai buna calitate (Royal Canin Starter) + mancare gatita orez cu ficatei de pui). Deasemenea femela a fost la regim special in timpul alaptarii, mancand in proportie de 90% hrana de junior pentru ca laptele sa fie de cea mai buna calitate.

*Fiecare catel v-a pleca de la mine cu primul si al doilea vaccin facut, deparazitarile interne conform varstei si carnet de sanatate (la cerere).

= Despre montă/parinți =

Femela "Nova", este a 3-a generatie de caine pe care o detin. Am detinut-o si pe mama, si pe bunica ei (la cerere ofer poze). Un caine loial, destept, cu o talie foarte masiva, ascultator, prietenos cu copiii, hranit doar cu hrana de calitate, crescut la curte cu multa vegetatie + tarc si cusca izolata termic. Nu a fost niciodata legata, nu am avut nici un fel de problema medicala cu ea, evident toata schema de vaccinare la zi.

Masculul "Roco", este cainele unor prieteni de familie, caine cu PED, crescut deasemenea la curte cu multa vegetatie + tarc. Un caine jucaus, prietenos, loial si de asemenea o talie foare masiva.

Monta s-a efectuat in conditii foarte decente, femela fiind exact in perioada in care prinde cel mai bine, evitand astfel posibilele probleme de sanatate care ar fi putut aparea. Femela este la prima ei fatare.

Va rog, NU sunati sau deranjati inutil. Toata stima!